מי אנחנו

לצוות “גליל עולה” חזון ברור מאוד: לקדם ולפתח את הגליל והגולן, להפוך את האזור הזה לנחשק ביותר בארץ. אנחנו כותבים ומשתפים את תושבי האזור בכל מה שקורה, אנו מקדמים ספורטאים ונותנים להם במה. משימת הדגל שלנו לשנת 2021 – אנו שואפים להצליח בקידום תיירות הפנים הארצית. בכך נעזור לבעלי העסקים ובכך נשפר את הכלכלה באזור ואת חיי התושבים.
שנת 2020 מקשה על כולנו מאוד, נגיף הקורונה לא עושה איתנו חסד, אך מביא איתו הזדמנות כנראה להשפיע מחדש על המתרחש בארצינו. 

לגליל ולגולן מגיעים מדי שנה כ2,600,000 תיירים, אנו מסיקים שצריך להציע חיי תרבות עשירים יותר על מנת להשאירם אצלנו באזור יותר זמן ובנוסף לכך, דרושה עבודת יחסי ציבור חזקה מאוד שתניב פירות רבים!

“גליל עולה” מחפשים אנשים אשר ברצונם להצטרף למערכת כדי לקדם, לעודד ולפתח את הגליל והגולן בכל התחומים: תיירות, תרבות, ספורט, חינוך או כל נושא שיכול לקדם את האזור המדהים הזה. המעוניינים להשתתף ולהיות חלק מהעשייה המשותפת מוזמנים לפנות אלינו דרך לחצן הצור קשר

יוהאן מזרחי

מנכ"ל ובעלים

גדלתי בגליל בקיבוץ עמיר. התלוננתי כל החיים על זה ש”לא קורה כאן כלום” פרס אמר ש”איפה שאין כלום, אפשר לעשות הכל”, אז קדימה, לעבודה!

לנגד עיניי שלוש מטרות עיקריות: אחת – הנגשת המידע לציבור בצורה המתקדמת ביותר.

השניה, קידום התרבות והפנאי בגליל והגולן כך שאף אחד לא יתלונן ש”לא קורה פה כלום”. יהיה כאן כיף! זהו תנאי חשוב מאוד עבור המטרה השלישית:

לגרום לכמה שיותר תיירנים ישראלים לבחור בגליל ובגולן. הרבה עבודת שיווק ויח”צ לפנינו 🙂 זה תלוי בשיתוף פעולה של כולנו, מוזמנים להצטרף אלינו או לעודד מהצד ולאחל בהצלחה.

אנחנו חיים באחד המקומות הכי יפים בארץ עם כל כך הרבה אפשרויות לפיתוח ומימוש וזה הזמן הטוב ביותר להפיח בהן חיים!

 

אורי שמיר

כתב ספורט

יליד 1983, חולוני בכל רמ”ח איבריו. בעל וותק בתקשורת משנת 2008. כתב ספורט בעבר במקומון “העיר” בערים חולון, בת ים וראשון לציון. בהווה כתב ספורט ראשי של האתר. אוהד של הפועל חולון בכדורסל ושל עירוני קרית שמונה בכדורגל.

כמו כל חובב ספורט שלא הצליח לתרגם את יכולותיו לעשייה, גם אני מצאתי את מקומי בצד השני – זה שמעביר ביקורת. בעל סימפטיה גדולה לספורט בגליל העליון, בו התאהבתי בשנת 1993 – שנת האליפות הגדולה של הפועל גליל עליון.

מנסה להביא בעבודתי את הצדדים היפים של הספורט (יש כאלה) – פחות להתמקד ברכילויות, שמחה לאיד ובקנטרנות, ויותר לעסוק בדברים שעושים טוב על הנשמה. אצלי פרגון היא לא מילה גסה.

אבנר לוטן

כתב חדשות

אני תושב קצרין מאז 1986, בשנת 1995 חיפשו כתבים לעיתון “ארץ הגולן”, באתי מתוך סקרנות, ואחרי תקופה קצרה הבנתי שזה המקצוע שאני הכי אוהב, וזה הייעוד שלי להביא לציבור בגליל ובגולן את המידע על מה שקורה באזור.

עבדתי בכמה עיתונים מקומיים, עסקתי במגוון גדול מאוד של נושאים. יש לי היכרות מעמיקה עם הנעשה בשלטון המקומי, שנובעת מסיקור שוטף של הנעשה ב-11 רשויות מוניציפאליות, עיריות, מועצות מקומיות, ומועצות אזוריות. העבודה העיתונאית העניקה לי את האפשרות להכיר הרבה אנשים מעניינים, פה ושם גם הצלחתי לסייע לתושבים באמצעות פרסום כתבה בעניינם, ואני רואה בכך זכות גדולה שנפלה בחלקי.

יפתח עמבר

מעצב גרפי

לאחר 8 שנות עבודה כארטדיירקטור בצוותי קריאטיב במשרדי פרסום מובילים חזרתי בשנת 2014 עם משפחתי לצפון בו גדלתי. יש לי ניסיון רב במיתוג ועיצוב לוגויים לעסקים קטנים וגדולים, עיצוב מודעות פרסום קריאטביות בעיתונות ומגזינים, הקמת אתרי אינטרנט, עמודי נחיתה, באנרים ומוצרי דפוס למיניהם – חוברות, פלאיירים, פולדרים ועוד ועוד.

יואב גל

מנהל חטיבת הדיגיטל והקריאטיב

גרשון פרינץ

אקטואליה וספורט

בעל טורים אישיים בגליל עולה בנושאי אקטואליה, ספורט והסטוריה מקומית. מייסד מחלקת הספורט בגליל העליון. אני תמיד אומר על הגליל: "הפוטנציאל כאן עצום, אפשר לעשות כאן משהו "פראי" חיובי ביותר" אני מאמין ששילוב העשייה של כולנו תוביל להצלחה הדולה של האיזור. כמובן, דרך חינוך, ספורט, בריאות, תיירות ותרבות. אין ספק כי הגליל ראוי להיות "עמק הסיליקון" של מדינת ישראל.

עפר (פושקו) מושקוביץ

צלם ספורט

חובב צילום מושבע. זה התחיל מאהבה לצילום נופים וטבע (שזה עדיין דבר שאני מאוד אוהב ובאזור הגליל העליון יש לא מעט מזה) ולאט לאט עם האהבה לספורט נשאבתי גם לתוך עולם זה. האהבה לקבוצות הכדורסל של הגליל העליון ואחריה הרגשות שהתפתחו לכדורגל בקרית שמונה, בהחלט המריצו אותי לצילום ספורט.