לה לונה משתמשים בחומרי גלם הכי טריים ואיכותיים שקיימים בשוק, הבצק נעשה בעבודת יד ונאפה בתנור אבן איטלקי, כדי שאתם תהנו מפיצה טעימה ואיכותית.
הפסטות של לה לונה הן עבודת יד קפדנית המבוצעת על ידי השף איתי תמיר, הבעלים של המקום הקסום הזה.
מה עוד? יש להם קינוחים יוצאים מן הכלל שמכינה השף קונדיטור, ניב, אישתו של איתי.
בנוסף, אפשר להנות מיין משובח של יקב הרי גליל, ומבחר בירות מהגולן.
לה לונה – איטליה בגליל!
שעות פתיחה:
בימים ראשון עד חמישי בשעות 16:00-22:00
ושבת 14:00-22:00
(סגור בשישי)בכניסה לקיבוץ הגושרים פונים שמאלה ונוסעים כ200 מטרים, בפנייה השניה פונים ימינה ונוסעים כ100 מטרים ישר ומגיעים לאיטליה.. אהההה לה לונה! :)
בתאבון!