עם שלוש שלוחות פעילות לבוגרים, פעילות מתחדשת לילדים וגילאי הנעורים, המועדון בהובלת המאמנים, שי בית הלוי וצח אשנר, חוזר למסלולים בגליל העליון
מועדון ריצה ואתלטיקה גליל עליון – שהפך בשני העשורים האחרונים למוקד פעילות מרכזי למאות ספורטאים וספורטאיות בגילאים ובדרגים שונים, חוזר בהדרגה למקומו בקדמת הבמה הספורטיבית בגליל העליון. זמן קצר לאחר שהחלה הפסקת האש עם ארגון הטרור חיזבאללה שבו לפעילות הדרגתית קבוצות הריצה לבוגרים ובוגרות בשלוחות: קרית שמונה והקיבוצים איילת השחר ושמיר. בשבוע האחרון החלה לחזור בהדרגה הפעילות לחוגי האתלטיקה לילדים בקיבוץ דפנה.

שי בית הלוי, המנהל המקצועי והמאמן הראשי במועדון, שמח על החזרה לפעילות: “אין ספק, שכולנו עברנו תקופה קשה עם כל הסיטואציה הביטחונית והפינוי המאסיבי של תושבים מהמועצה לתקופות ארוכות. אני שמח שרבים מחברי וחברות הקבוצות שלנו המשיכו לשמור על כושר ורוב אלה שחזרו לגליל העליון, חזרו לפעילות בקבוצות ואפילו בתחרות מרתון ת”א זכינו לנציגות במקצים השונים. למעלה מ-70 אחוזים כבר חזרו לפעילות ואנו ממתינים לאלה שעוד יחזרו ופותחים את השערים למצטרפים ומצטרפות, גם כאלה שאינם בעלי ובעלות רקע. כולם מוצאים את עצמם במסגרות שלנו, שהן לא רק ספורטיביות, הן חברתיות ויש בהן הרבה תמיכה הדדית. קבוצות הילדים שבות לפעילות מדורגת, אנו מאמינים שבחופש הגדול, כשיגיע הגל הגדול של המשפחות שיחזרו לקיבוצים המפונים, הן יגדלו משמעותית”.

ב-28 למרץ ייערך באגמון החולה מרוץ העגור. שי בית הלוי נרגש לקראת התחרות: “מרוץ העגור הוא מרוץ הבית שלנו. כל כך התגעגענו למרוץ אצלנו בגליל העליון, שאני בטוח שיביא עמו כמות שיא של רצים ורצות מרחבי הארץ, שהתגעגעו למרחבים בגליל המדהים שלנו. כמובן שמהקבוצות שלנו יהיו הרבה נציגים ונציגות. מחכים לזה כולנו בשקיקה”.
המעוניינים להצטרף לקבוצות הריצה והאתלטיקה לילדים ונוער, מוזמנים ליצור קשר עם שי בית הלוי בטלפון: 052-428-6537. מוזמנים להקליק כאן ולסמן עוקב בעמוד הפייסבוק של מועדון ריצה ואתלטיקה גליל עליון ולהתעדכן בפעילויות המועדון

