חברת “מאי ג’ודי לין” תפתח בשבוע הבא את המפעל בפארק התעשיות דלתון
בשורה טעימה. בעוד כשבוע תתחיל פעילות של מפעל חדש בפארק דלתון ליצור חטיפים בריאותיים ללא סוכר. החטיפים כבר נמכרים בדיוטי פרי ובחנויות טבע ברחבי הארץ. כך נמסר ממנכ”ל פארק דלתון , ללו וילנסקי. המפעל יעסיק כ-15 עובדים וממוקם במבנה חדש בפארק המשתרע על כ-1000 מ’ העומד בכל הדרישות, אישורי משרד הבריאות והתקנים.
היעד של הבעלים הוא ליצא את החטיפים לחו”ל. האחראי על היצור של המפעל הוא השף יוסי אניאטי. בין החטיפים הנמכרים, חטיפי תמרים, חטיפי שוקולד במילויים שונים וכדורים בשילוב עם שוקולד, אגוזים , שקדים, פיסטוקים. עיסת קקאו בלי סוכר, פצפוצי שוקולד עם אורז וקינואה.