פארק התעשיות דלתון מסתמן כאטרקציה לא רק בצד התעשייתי, אלא גם בצד התיירותי
צילום: יקב אדיר , יח”צ פארק אבן צור תקשורת
החורף נותן את אותותיו ומרכזי המבקרים בפארק דלתון החלו בפן התיירותי. מהדיווחים עולה כי מתקיימות סדנאות גבינות ביקב אדיר שבפארק לקבוצת מטיילים ממרכז הארץ ומהאזור.
הרעיון מאחורי המיזם – “להתמסר לתהליכי הגיבון ולהתנסות בחוויה ייחודית, בה תייצרו גבינה טרייה במו ידיכם. לחוש, ליצור”. סיפרה זוהר הלל מהיקב. ביקב דלתון עורכים סיורי ייצור היין במפעל והם כוללים ארוחות בוקר במרכז המבקרים באתר. ביקב רימון מוכרים מוצרים טבעונים וביניהם משחות וקרמים מרימונים. עוד ניתן לבקר במפעל ליצור לחם כוסמין ולחוות את החוויה של האפייה במפעל. “כאמור בשיא החורף נערם שלג רב בפארק וזה אירוע שמושך אלפים לביקור בדלתון”. אמר ללו וילנסקי מנכ”ל פארק דלתון. הייחודיות של הפארק, שילוב של תעשייה ותיירות.