סניף שופרסל במרכז ביג באזור התעשייה הדרומי בקרית שמונה נסגר בצו מנהלי לאחר שמספר עובדים נדבקו בנגיף הקורונה
סניפי המרכולים נחשבים למקום בו יש סיכוי גבוה יחסית להידבקות בקורונה, משום שאי אפשר להימנע מלהגיע אליהם. כל אחד צריך לעשות קניות. לכן הנהלת שופרסל נתנה הנחיה למנהלי הסניפים לדאוג לכך שהלקוחות יקפידו על כללי הקורונה.
כל זה לא עזר לסניף שנמצא במרכז המסחרי ביג, באזור התעשייה הדרומי של קרית שמונה. מועצה אזורית הגליל העליון פרסמה אתמול בערב הודעה בה נאמר כי עפ”י צו מנהלי של משרד הבריאות, הוחלט על סגירה מיידית של סניף שופרסל במתחם ביג באזור התעשייה הדרומי, עקב ריבוי מקרי תחלואה בצוות הסניף.
עוד נאמר בהודעה שעובדים, אשר באו במגע עם העובדים שחלו, הונחו לצאת לבידוד ומסלולי החולים מפורסמים בדף הפייסבוק ובאתר המועצה.
השאלה שעומדת על הפרק כעת היא כמה זמן הסניף יהיה סגור. זאת משום שלא מדובר בנזק כלכלי רק לסניף עצמו, אלא גם לכל החנויות במרכז ביג. סניף השופרסל בביג הוא מה שמכונה “חנות עוגן”. הוא מושך לקוחות באופן יום יומי, וחלק מאותם לקוחות שמגיעים לסניף נכנסים על הדרך גם לחנויות אחרות במרכז המסחרי.