כל המשקאות עליהם אתם רק חולמים במבחר עצום ובמחירים ממש נמוכים. כולם זורמים ליין בעיר קריית שמונה!
view counter
עדיין לא הגעתם לחנות החיות שלנו? אצלנו תגלו עולם ומלואו עבור בעלי החיים שלכם. אנימל ק"ש - ציוד ומזון לחיות מחמד
view counter
מדרסי העטלף
view counter
רום צפון - פתרונות הרמה ושינוע
view counter
אנימל קריית שמונה - חנות ציוד ומזון לחיות מחמד
view counter
Dr. Cell - מעבדה סלולרית לתיקון טלפונים סלולריים וסמארטפונים וחנות אביזרים
view counter
מדרסי העטלף
view counter
DA-Vision
view counter
דף חלק - החנות הגדולה בצפון לציוד בי"ס וציוד משרדי
view counter
יין בעיר קריית שמונה - הקנייה הכי טובה בעיר
view counter
מכבסת ורד - אנחנו מכבסים הכל!
view counter
אוחנה סנטר - המרכז לאספקה טכנית
view counter
LP מחשבים - לאנשים שבאמת אוהבים מחשבים
view counter
פיורינה ספא מן הטבע - הגושרים מלון בטבע
view counter
יוסי אלמקייס הגברה ותאורה
view counter
מאמו - מוצרי תינוקות
view counter
Shay Dekel Store - סטודיו לעיצוב ותפירה בהתאמה אישית
view counter
הגר - קונדיטוריית בוטיק ביתית
view counter
צ'יז פיצה - Cheese Pizza
view counter

פיתוח מוצרי מזון חדשים במכללה האקדמית תל-חי

מאת: 
סיגל סירואה
בשם: 
גליל עולה
תאריך: 
20.12.16

המכללה האקדמית תל חיהשבוע נערך במכללה האקדמית תל-חי מפגש מיוחד, במהלכו חשפו הסטודנטים מהחוג למדעי המזון את רעיונותיהם לפיתוח מוצרי מזון מקוריים. החשיפה נערכה במסגרת קורס ייחודי וראשון מסוגו בארץ, הנקרא "סדנא לפיתוח מוצר", בו לוקחים חלק סטודנטים משנה ג', אשר מפתחים לאורך כל השנה האקדמית מוצרי מזון מקוריים, שלא קיימים עדיין בשוק המזון.

השנה נחלקו הסטודנטים בקורס לשני מסלולים: מסלול יזמי ומסלול תעשייה. במסלול היזמי הסטודנטים בוחרים באופן חופשי את המוצר שאותו הם רוצים לפתח, ללא כל מגבלות. במסלול התעשייה, נעשה השנה חיבור מיוחד עם חברת תנובה, במסגרתו יפתחו הסטודנטים מוצרים חדשים לפי רעיונות שיווקיים והנחיות שהגיעו מהחברה. חמש קבוצות יעבדו עם תנובה במסלול זה ויפתחו חמישה מצרי מזון מקוריים.

 


מפתחים לאורך כל השנה מוצרי מזון מקוריים, אשר אינם קיימים עדיין בשוק. מכללת תל-חי
מפתחים לאורך השנה מוצרי מזון מקוריים, אשר אינם קיימים עדיין בשוק. מכללת תל-חי

במפגש, בו הציגו הסטודנטים את רעיונותיהם, השתתפו נציגים בכירים של חברת תנובה: הוד ינובר, מנהל חדשנות תחום החלב בתנובה, סמדר אסף – טכנולוגית ראשית של מאמא עוף ונגה שוורץ – מנהלת תחום הבריאות בתנובה. פיתוח המוצרים במסלול התעשייה יעשה בהתאם לדגשים של תנובה למוצרי מזון בעלי תכונות בריאות ומזינות, מופחתים בסוכר ומלח, מבוססים על מרכיבים טבעיים, עם כמות קטנה ככל הניתן של חומרים תוספתיים.

לדברי ד"ר אופיר בנימין, המוביל את הסדנא לפיתוח מוצר: "הקבוצות יחלו בשבועות הקרובים לגבש את ההכנות לקראת פיתוח המוצר במעבדת המזון בסמסטר הבא. חברת תנובה תלווה את הקבוצות שבחרו במסלול התעשייה עם טכנולוגים בכירים מטעמה. השאיפה שלנו היא שהמוצרים שיפותחו בתל-חי יוכלו להגיע, בסופו של תהליך, לרשתות השיווק ואל הצרכנים, דרך שיתופי פעולה כאלה עם חברת תנובה ובעתיד עם חברות מזון נוספות".

פרסום תגובה חדשה

CAPTCHA
אתגר זה נועד לוודא שהינך אנושי כדי למנוע "ספאם".

כל הזכויות שמורות © גליל עולה - אתר הספורט של הצפון
תכנות: SmartWebs  ♦  שיווק דיגיטלי: SOL Digital