מייסטר שיווק פירות
view counter
השכרת ומכירת במות הרמה, מלגזות וגנרטורים. רום צפון - פתרונות הרמה ושינוע
view counter
השכרת ומכירת במות הרמה, מלגזות וגנרטורים. רום צפון - פתרונות הרמה ושינוע
view counter
Shay Dekel Store - סטודיו לעיצוב ותפירה בהתאמה אישית
view counter
עולם ומלואו - מוצרים לצימרים ומוצרי צריכה לשוק המוסדי
view counter
ינקי אילן שלומי שלטים בע"מ - מפעל לייצור כל סוגי השלטים, הדפסות דיגיטליות ותמונות קנבס
view counter
איטליה הקטנה
view counter
פיורינה ספא מן הטבע - הגושרים מלון בטבע
view counter
מאמו - מוצרי תינוקות
view counter
LP מחשבים - לאנשים שבאמת אוהבים מחשבים
view counter
שיפודי הקריה
view counter
מגזין אופניים - האתר השיתופי המוביל לרוכבים
view counter
דוגי סטייל - מזון וציוד לחיות מחמד, מספרה לכלבים וחתולים
view counter
יין בעיר קריית שמונה - הקנייה הכי טובה בעיר
view counter
אכסניה ומתקני ספורט כפר בלום
view counter
צ'יז פיצה - Cheese Pizza
view counter
המרכז לביטוח ספורטאים - יורם גרטי
view counter
יוגצ'ה - יוגצ'ה - גלידות יוגורט משובחות
view counter
Dr. Cell - מעבדה סלולרית לתיקון טלפונים סלולריים וסמארטפונים וחנות אביזרים
view counter

פיתוח מוצרי מזון חדשים במכללה האקדמית תל-חי

מאת: 
סיגל סירואה
בשם: 
גליל עולה
תאריך: 
20.12.16

המכללה האקדמית תל חיהשבוע נערך במכללה האקדמית תל-חי מפגש מיוחד, במהלכו חשפו הסטודנטים מהחוג למדעי המזון את רעיונותיהם לפיתוח מוצרי מזון מקוריים. החשיפה נערכה במסגרת קורס ייחודי וראשון מסוגו בארץ, הנקרא "סדנא לפיתוח מוצר", בו לוקחים חלק סטודנטים משנה ג', אשר מפתחים לאורך כל השנה האקדמית מוצרי מזון מקוריים, שלא קיימים עדיין בשוק המזון.

השנה נחלקו הסטודנטים בקורס לשני מסלולים: מסלול יזמי ומסלול תעשייה. במסלול היזמי הסטודנטים בוחרים באופן חופשי את המוצר שאותו הם רוצים לפתח, ללא כל מגבלות. במסלול התעשייה, נעשה השנה חיבור מיוחד עם חברת תנובה, במסגרתו יפתחו הסטודנטים מוצרים חדשים לפי רעיונות שיווקיים והנחיות שהגיעו מהחברה. חמש קבוצות יעבדו עם תנובה במסלול זה ויפתחו חמישה מצרי מזון מקוריים.

 


מפתחים לאורך כל השנה מוצרי מזון מקוריים, אשר אינם קיימים עדיין בשוק. מכללת תל-חי
מפתחים לאורך השנה מוצרי מזון מקוריים, אשר אינם קיימים עדיין בשוק. מכללת תל-חי

במפגש, בו הציגו הסטודנטים את רעיונותיהם, השתתפו נציגים בכירים של חברת תנובה: הוד ינובר, מנהל חדשנות תחום החלב בתנובה, סמדר אסף – טכנולוגית ראשית של מאמא עוף ונגה שוורץ – מנהלת תחום הבריאות בתנובה. פיתוח המוצרים במסלול התעשייה יעשה בהתאם לדגשים של תנובה למוצרי מזון בעלי תכונות בריאות ומזינות, מופחתים בסוכר ומלח, מבוססים על מרכיבים טבעיים, עם כמות קטנה ככל הניתן של חומרים תוספתיים.

לדברי ד"ר אופיר בנימין, המוביל את הסדנא לפיתוח מוצר: "הקבוצות יחלו בשבועות הקרובים לגבש את ההכנות לקראת פיתוח המוצר במעבדת המזון בסמסטר הבא. חברת תנובה תלווה את הקבוצות שבחרו במסלול התעשייה עם טכנולוגים בכירים מטעמה. השאיפה שלנו היא שהמוצרים שיפותחו בתל-חי יוכלו להגיע, בסופו של תהליך, לרשתות השיווק ואל הצרכנים, דרך שיתופי פעולה כאלה עם חברת תנובה ובעתיד עם חברות מזון נוספות".

פרסום תגובה חדשה

CAPTCHA
אתגר זה נועד לוודא שהינך אנושי כדי למנוע "ספאם".

כל הזכויות שמורות © גליל עולה - אתר הספורט של הצפון
תכנות: SmartWebs  ♦  שיווק דיגיטלי: SOL Digital