גוף חטוב ומעוצב ב- 20 דקות אימון פעם בשבוע! הצטרפו לעשרות מתאמנים שכבר רואים תוצאות! EMS PLUS ראש פינה
view counter
השכרת ומכירת במות הרמה, מלגזות וגנרטורים. רום צפון - פתרונות הרמה ושינוע
view counter
חוזרים ללימודים עם דף חלק - למשרד, ללימודים, לאומנות...
view counter

המזרח הרחוק - קרוב לבית

מאת: 
מעיין סגל
בשם: 
גליל עולה
תאריך: 
02.08.13

סוגויי - סושי בר

כולנו הכרנו את מקי גן הצפון. לפי מספר ימים עברה המסעדה מתיחת פנים רצינית, או כפי שמגדיר אותה בעל העסק, ערן בן שוקרון: "טיפול כירורגי עמוק" וכיום היא הפכה למסעדת "סוגויי סושי בר". זו הזדמנות מצויינת לערוך היכרות עם העסק החדש בפינת "ביזנס ופלז'ר.

ערן בן שוקרון, יליד קריית שמונה, בן 32, חזר לאחרונה לצפון עם מספר עסקים שהקים במו ידיו בתל אביב, חדור עם תקווה להעבירם לגליל העליון על מנת לפתח מקומות תעסוקה חדשים באזור.

את הפוטנציאל לסושיה – "סוגויי סושי בר" (סוגויי = מדהים ביפנית) שבבעלותו ובבעלות אשתו אורית, זיהה מיד אך לקח לו קצת זמן לרכוש אותה (מאקי גן הצפון) ו"לקפוץ למים" בעצמו. הוא מספר: "ברגע שידעתי שהמקום שלי ידעתי בדיוק איך אני רוצה שהמקום יראה והכל על מנת שללקוח תהיה חוויה כוללת מהמקום. החל מהעיצוב האותנטי, כאשר הבאתי מעצבים ואנשי מקצוע שמטפלים בכל הנראות של המסעדה והמסד ועד הטפחות. חומרי הגלם שאנחנו משתמשים בהם טריים, אני מקפיד על כך מאוד".

 

חשוב להם להביא את האוכל היפני לגליל העליון. ערן ואורית שוקרון יחד עם הטבח הראשי
חשוב להם להביא את האוכל היפני לגליל העליון. ערן ואורית שוקרון יחד עם הטבח הראשי

לערן חשוב מאוד לשמר את הקיים וכמובן לשפר היכן שניתן: "אני רוצה לשמר את האווירה הטובה שהייתה למקום ולכן גם השארתי את הצוות המצוין שהיה לי אבל עם זאת, הוספנו צוות טבחים מובחר וגם שף יפני שהבאנו הישר מיפן".

ובעצם איך הכל התחיל? מספר ערן: "המקום החדש הוקם בעקבות האהבה שלי לסושי והתפתח לאוכל היפני. אני עדיין לומד על האוכל ועל התרבות ממגוון של אנשי מקצוע שתורמים לי באופן אישי וכמובן להתנהלות ולאופי של המסעדה".

 

מתי בפעם האחרונה אכלתם מנת סושי ענקית בתוך אוניה?
מתי בפעם האחרונה אכלתם מנת סושי ענקית בתוך אוניה?

ערן מצר על העובדה שאין לו כרגע זמן להתאמן למרות שבעבר נהנה לעסוק בספורט אתגרי, אבל מתפנה לעזור לאנשים נזקקים בקהילה, ולחיילים בודדים.

ערן מסכם: "אין עוד באיזור פורמט דומה של מסעדה אסייתית אותנטית, לא באיכות ולא במחבר המנות. המסעדה עברה תהליך של שיפוץ, היא כעת גדלה מאוד ומרווחת ונותנת מענה מקצועי ומשובח לכל סועד.

לצפייה בתפריט החדש לחצו כאן!

 

מבט מבחוץ על הרחבה המשופצת של המסעדה

מבט מבחוץ על הרחבה המשופצת של המסעדה

 

לפרטים נוספים:
דף הבית בגליל עולה: סוגויי סושי בר
כתובת: מתחם גן הצפון

 

 072-3927652

 

אפשרויות לתצוגת תגובות

CAPTCHA
אתגר זה נועד לוודא שהינך אנושי כדי למנוע "ספאם".
לאחר בחירה באפשרות התצוגה הרצויה, יש ללחוץ על "שמור הגדרות".

Sugoi

ואוו אין מילים מרוב שהמסעדה הזו רעה!
לא להתקרב אליה

פרסום תגובה חדשה

CAPTCHA
אתגר זה נועד לוודא שהינך אנושי כדי למנוע "ספאם".

כל הזכויות שמורות © גליל עולה - אתר הספורט של הצפון
תכנות: SmartWebs  ♦  שיווק דיגיטלי: SOL Digital